A cikk inkább egy fejtágítás és vélemény formálásról fog szólni, hiszen jelenleg Magyarországon az internetes pénzkeresés egy sötét, beszervezésekkel, reklámokkal és negatív véleményekkel körülvett téma, amiről mindenkinek az MLM, az átverések, a 1 centes kattingatások jutnak eszébe, és ezen szeretnénk mi változtatni

Miért van rossz véleménnyel mindenki az internetes pénzkeresésről?

Gyakorlatilag ez az egész dolog mindkét oldalon van elrontva, hiszen aki reklámozza, hirdeti vagy bemutatja az internetes pénzkeresési lehetőségeket az csak a rossz dolgokat mutatja be, sőt inkább mondhatnánk azt is hogy gyakorlatilag senki se mutatja be a lehetőségeket, hiszen az MLM és egyéb kattingatásos mókák gyakorlatilag nem is pénzkeresési módszerek, túlzás azt mondani hogy átverések (rengeteg esetben az, de sokszor nem), viszont gyakorlatilag lehetetlen velük pénzt keresni, vagy csak ha magad alá szervezel több száz embert.

Emiatt a felfogás miatt, az emberek véleménye is rossz az egész témáról, hiszen soha senki nem mutatta be nekik hogy hogyan is lehetne online pénzt keresni (bár sokkal jobb szó rá az internetes marketing szerintem), ezért mindenki elitéli ezt az egészet, pedig külföldön rengeteg ember ebből él.

Viszont jelenleg van két internetes pénzkeresési forma amit rengetegen űznek, csak eddig ők sem tudták hogy ezt csinálják, ezek pedig az Instagram pénzkeresés és a YouTube pénzkeresés


YouTube és Instagram pénzkeresés

Gyakorlatilag minden ötödik fiatal belekóstolt már a YouTube pénzkeresés világába hiszen mindenki vlogol (sokan a pénzkeresési lehetőségek miatt), és már egyre népszerűbb hogy a népszerű instagram profilok pénzt keresnek a fiókjukkal. 

Viszont rengetegen csalódnak az dolgokban, hiszen csak azért vágtak bele mert látták hogy XYZ YouTube sztár mennyi pénzt keres a dolgokkal, vagy mennyi promóciós lehetősége van. Viszont akár bárki elérhetné az Ő szintjüket, viszont nem tudják az emberek hogy ezt hogyan is kellene csinálni, hiszen semmilyen értelmezhető leírás nincs Magyarul ezekről a dolgokról.

Internetes marketing helyzete hazánkban

Viszont ezeken kívül még rengeteg lehetőségünk lenne picit kiegészíteni a jövedelmünket, hiszen rengeteg féle képpen kereshetünk pénzt az internet segítségével (érdemes csak azt megnézni hogy hány különböző lehetőségről van cikk az oldalon), viszont ugyan úgy nem születnek ezekről sem cikkek és leírások. Ezen a helyzeten szeretne ez az oldal segíteni. Hiszen gyakorlatilag több ezer lehetőségünk van pénzt szerezni, akár affiliate marketing segítségével, freelancer munkákkal, egyszerű weboldalakkal való pénzkereséssel, YouTube és instagram marketinggel, fordítással, fotózással és gyakorlatilag folytatni lehetne a végtelenségig ezt a felsorolást.

Hogyan lehetne a negatív hozzáállást megszüntetni

Ez egy nehéz dolog, viszont mindenképp érdemes javítani rajta, hiszen rengeteg ember számára nyílna meg lehetőség kereset kiegészítésre. Hiszen az online pénzkeresés otthonról végezhető, és kevés tanulással már minimális bevételre tudunk szert tenni, amelyet munkával feljebb is tudunk tornászni egész egyszerűen, csak a kitartás lényeges az esetek nagyrészében.

A probléma ezen kívül még a "lustasággal" és az "azonnal akarással" van, hiszen mindenki azonnal akar pénzt keresni, és kevés munkával, amely nem lehetséges. Ebben az egészben az a nagyszerű pedig hogy otthonról tudunk pénzt keresni, akár szakértelem nélkül is, viszont mindenképp sok kitartás kell hozzá és motiváció hogy ne hagyjuk abba az első hetekben. Úgy kell az online pénzkeresésre gondolni mint egy veteményes kertre, amely pár hónap múlva érik be, viszont kétnaponta meg kell locsolnunk hogy ne haljon meg a termés.

Érdemes nézegetni ezt az oldalt: https://www.blackhatworld.com/forums/my-journey-discussions.167/ ahol mások leírják hogy hogyan telnek a napjaik, mit csinálnak hogy elérjék az általuk kitűzött célokat (amelyek gyakran napi 10-20-50$) és ezt hogyan teljesítik sikeresen.