Szeretnél népszerűbb lenni az instagrammon, akkor mindenképp sok likera van szükséged, hiszen adott hastegekre a toplistában fogsz szerepelni, így több embert érhetsz el, ezen kívül a követőid követői is értesülni fognak a likeról (hiszen megjelenik az egyik menüpontban hogy egy adott ismerősünk mit likeol).


Instagram like szerzési módszerek

Több lehetőségünk is van hogy növeljük a likejaink számát, ezeket akár egyszerre is alkalmazhatjuk minél jobb "hatás elérése érdekében".

Like exchange oldalak.

A like exchange oldalak nagyon egyszerűen működnek, adott "action" után kapsz bizonyos mennyiségű pontot amelyet te is feltudsz használni, így rövid időn belül akár több száz (ha sok pontot gyüjtögetsz előre akkor akár ezer fölötti) likeot is össze tudsz gyüjteni.

Hogy használd a like exchange oldalakat

Érdemes regisztrálnod egy twitter fiókot kamu adatokkal (azért hogy a valódi accountjaidat ne áraszd el a like exhanges feladatokkal). A like exchange oldalakon általában követned kell fiókokat, likeolnod képeket, weboldalakat nézned, youtube videókat nézned. Az összegyüjtött pontjaidat eltudod költeni akár likeokra, követőkre, de akár twitter, facebook vagy egyéb oldalakon lévő dolgokra.

Ezen kívül van pár like exchange oldal amelyel pénzt is tudsz keresni (alap esetben ez nem sok, viszont ha megmutatod az ismerőseidnek is ezeket, és "magad alá" regisztráltatod őket, és az általuk kapott pontokért is kapsz pontokat, de erről bővebben olvashatsz itt: Like exchange oldalak használata, és pénzkeresés a segítségükkel).
Népszerűbb like exchange oldalak instagram opciókkal.
A következő like exchange oldalakon tudsz szerezni magadnak instagram likeokat és követőket:




További leírást a bővebb használatról, a Like exchanges cikkünben olvashatsz, most nézzük a további lehetőségeket

Posztold a képeidet megfelelő időben, amikor a követőid a legaktívabbak.

Az instagram lehetőséget ad számodra hogy megnézd hogy mikor a legaktívabbak a követőid, hány évesek, és egyéb nagyszerű adatokat is szolgáltat. Hogy ezekhez hozzáférj instagram business accounttal kell rendelkezned, amely teljesen ingyenes. Hogy business profilra válthass, szükséged lesz egy facebook oldalra, de teljesen megfelel, ha csak létrehozol egy üres oldalt, kamu adatokkal.

Hogy hogyan csinálhatsz Instagram Business Profilt itt találhatsz egy nagyszerű leírást: https://www.facebook.com/business/help/502981923235522 . Fontos hogy a profilodnak nyílvánosnak kell lennie (ha nem az, akkor válts nyílvánosra a beállítások között nagyon egyszerű, de lentebb látod a képen).

Az instagram business profil másik nagyszerű tulajdonsága hogy monstantól az instagram sztoridban akár linket is eltudsz helyezni (ha komolyabban foglalkozol instagram marketinggel akkor nagyon hasznos tulajdonsága).

Hastegek használata

A legnagyszerűbb és egyszerűbb mód a megfelelő hastegek használata. Egy instagram poszthoz összesen 30 hasteget tudsz hozzáfüzni, érdemes a hasteg választásra nagyon nagy hangsúlyt fektetni hiszen az adott hastegre való keresésben meg fog jelenni a képed, így ismeretlen embereket elérsz, akik, ha jó tartalmat posztolsz, likeolni fogják azt, vagy akár követni is fognak téged.

Tegyük fel hogy tematikus blogot üzemeltetsz, akkor nagyon egyszerű dolgod van, nézz szét hogy milyen hastegeket használnak a nagyobb blogok a te tematikádban, érdemes "targetálnod", például ha magyar követőket szeretnél érdemes magyar nyelvű hastegekkel dolgoznod. Gyüjts egy hasteg listát (elég akár fejben is ha jó vagy), amelyből bármely esetben legalább 5-10 et betudsz a képeid alá rakni, amelyek látogatottak. Érdemes olyan hastegeket választani amelyek nem pörögnek túl gyorsan (pl fotós instagram blog üzemeltetés esetén nem érdemes a #photography alá tenni posztot, hiszen annyira gyorsan pörög hogy nehéz benne megragadni, viszont valamely tematikusabb hasteg nagyszerű választás, pl: #táj/#tájlép/#landscape, vagy akár még specifikusabbak is, érdemes az adott tájat, várost is berakni a hastegek közé.)

Posztolj gyakran képet

Nagyon egyszerű dolgod van, hiszen már megmutattuk hogyan tudsz a számítógépről posztolni instagrammra nagyon egyszerűen: Instagram képfeltöltés számítógépről

A gyakori posztolás azért fontos hogy ne felejtsenek el a követőid, és sok helyen megjelenj. Szerintem bizonyos blog esetén érdemes akár napi 4-5 képet is megosztani, ez a követőid számára is jótékony hatással lesz, és a te képeid is sok hasteg alatt fognak megjelenni.