Kicsit ingoványos a talaj ebben a témakörben mivel gyakorlatilag a interneten fellelhető gyors pénzkeresési lehetőségek 90% a kamura, a befektetése és a bináris opciókra épít, egyébként nem lehetetlen, viszont nem egyszerű dolog. Ezeknek a módszereknek a lényege jelentősen eltér az oldalon bemutatott módszerektől hiszen azok általában a hosszú távú passzív pénzkeresésre építenek. A lentebb bemutatott gyors pénzkeresési lehetőségeket semmiképp sem hosszútávú munkavégzésre ajánlanám mivel elég monotonak és unalmasak.

Pénzkeresés captchával

Gyakorlatilag nem szól másról mint captchák megoldásáról. Nagyon monoton, viszont nagyon kicsi a kifizetési limit, általában 1$-tól már tudunk azonnal kifizetést kérni PayPalra ahonnan gyakorlatilag közel azonnal a bankszámlánkra tudjuk kérni a pénzünket. A kifizetés captchánként változik, úgynevezett rate szerint, az általános ár 1$ 1000 captchánként. Ez elég rossznak hangzik, viszont ha gyorsan gépelünk akkor el tudjuk érni az óránkénti 1500-2000 captchát is (tényleg gyorsan kell hozzá gépelni, de nem lehetetlen), így akár meg tudjuk keresni a tisztán 600 forintot óránként, amely természetesen nem túl sok, viszont jó kiegészítő jövedelem lehet. Érdemes szétnézni az különböző oldalakon (lejebb találod a listát), hogy hol mekkora a jelenlegi kifizetési rate, mert néha akár 1,3-1,5$-t is kaphatunk 1000 captchaként, amely már valamelyest nagyobb összeg.

Amit még érdemes az ilyen oldalakon csinálnunk, hogy Affiliateket gyüjtünk magunk alá, akár a barátainkat, akár különböző ismerőseinket. Ezekről a lehetőségekről az adott oldal Affiliate menüpontja alatt tudsz olvasni.

Ajánlott oldalak:
http://www.megatypers.com/ Regisztrációhoz szükséges kulcs: 1H1
https://2captcha.com/


Pénzkeresés kérdőivekkel és külünböző taskok megoldásával.

Sokkal jobban ajánlott mint a captchás pénzkeresési módszer, és szerencsére úgyanúgy tudunk belőle pénzt keresni azonnal ha a megfelelő oldalt megtaláljuk. Ez pedig a clicxsense. Itt lehet regisztrálni: https://www.clixsense.com/ , a nagyszerű benne hogy rengeteg dolgot tudunk csinálni hogy pénzt keressünk, mivel egy komplex oldalról van szó, van rajta kérdőiv kitöltés (magyarul vannak a kérdőívek), és ezen kívül kisebb taskok mint regisztráció bizonyos oldalakra, videók megnézése, különböző appok letöltése. A Clicxsense segítségével ha ügyesek vagyunk egész jól tudunk keresni ha belejöttünk a dologba, akár napi 4-6 ezer forintot is össze tudjuk gyüjteni ha gyakran látogajtuk az oldalt. Ezen kívül bónuszokat is ad ha minden nap megnézzük az oldalt, és feltesszük a kiegészítőjüket (amely arra való hogy szóljon nekünk új feladatok érkezése esetén).

Az egyik legjobb részleg a Tasks fül, ahol rengeteg különböző érdekes taskkal találkozunk, ezek a fő bevételi forrásunk így érdemes ezeket csinálgatunk (gyakorlatilag annyi van hogy soha nem szokott elfogyani és elég jól is fizetnek, simán össze lehet hozni óránként 5-10$ is).

Az affiliate menüpontban találunk affiliate linket is amely segítségével ismerőseinknek is tudjuk reklámozni az oldalt, ha bármely ismerősünk 5$ keres az oldalon mi azért 2$ kapunk, így érdemes nekik is elküldeni.